海外留学生Exam代考优质代考团队

留学Exam代考、online quiz、final exam、midterm、代考服务平台

微信咨询:duessaysanhao

北美exam代考_quiz代考_网课代考

  铭信提供:北美exam代考quiz代考、网课代考、assignment代写、exam代考、report代写、简历代写、留学文书申请代写、研究性exam代考、论文代写、课程作业代写...
 
北美exam代考,quiz代考,网课代考
 
Laura Tinhuizen is de dochter van een Leidse professor, die boeken heeft geschreven over de Provence en de Troubadours. Na enkele jaren kunst-geschiedenis te hebben gestudeerd, trouwt Laura met Alfred Boeken. Omdat ze geen kinderen kon krijgen, is ze gescheiden van hem. Alfred trouwt met Karin en krijgt 2 kinderen. Laura werkt bij een museum.
 
Op een dag in februari ontmoet ze de veel jongere Sylvia Nithart en zoekt contact met haar.
 
Later krijgen ze een verhouding. Dit is voor Laura de eerste relatie met een vrouw. Hun verhouding wordt verzwegen voor Laura's moeder en Sylvia's ouders. Sylvia zegt tegen haar moeder dat ze verloofd is en samenwoont met Thomas Boeken(de zogenaamde zoon van Laura).Om dat te bewijzen heeft ze een foto van een jongen gemaakt in de dierentuin waar zij ook op staat.
 
In mei vliegen Laura en Sylvia naar Nice, waar Laura haar moeder wilt opzoeken in het verzorgingstehuis. Hierom krijgen ze hun eerste ruzie; Laura wil namelijk niet dat Sylvia meegaat. Tijdens het bezoek komt Sylvia opeens toch tevoorschijn. Sylvia stelt zich aan haar voor als het buurmeisje van Laura, maar ze doorziet de situatie onmiddelijk, krijgt een aanval van woede en begint met haar stok beide vrouwen te slaan. Terug in Amsterdam gaan ze verder met hun oude leven. Laura wil ook niet dat haar moeder over hun relatie hoort. Haar vader is al overleden en haar moeder woont in een verzorgingtehuis in Nice.
 
Eind juli komt Sylvia langs om haar paspoort te halen. Ze gaat naar Londen met Alfred, want hij heeft daar een baan gekregen als theatercorrespondent. Laura wordt steeds magerder van ellende en wil een brief aan haar moeder schrijven maar dat lukt niet.
 
In augustus komt Sylvia onverwachts terug met het nieuws dat ze zwanger is van Alfred (vandaar die verhouding). Sylvia staat erop dat ze het aan Alfred vertelt zodat ze de zaken recht kunnen zetten. Maar tijdens de ontmoeting met Alfred waarbij hij alleen met Sylvia is, schiet hij Sylvia dood.
 
Twee dagen later ontvangt Laura een bericht dat haar moeder in Nice is gestorven en vertrekt naar Frankrijk. Onderweg komt ze in een restaurant de schrijver van Orpheus' vriend tegen.
 
Bij Avignon krijgt ze een inzinking. Met moeite vindt ze onderdak in een priv-kamer. In deze kamer schrijft ze het verhaal en wil ze zelfmoord plegen.

微信

微信客服

微信客服:duessaysanhao

山东济南市历下区三庆财富中心

qq

QQ客服

QQ联系:2232468560